Från A till Ö

Anslag/affischer
Får endast sättas upp på den egna kanslidörren, samt på Husknutens gemensamma anslagstavlor.

Brev
Inkommande brev kommer till receptionen och delas ut.

Bokning av lokal
Bokning görs via vårt formulär på webben, i receptionen per telefon 035-15 22 71 eller via e-post husknuten@telia.com, bekräftelse på bokningen sker via e-post.

Brandsläckning
Brandsläckare finns på ett flertal platser i korridorerna markerade med skyltar, även brandfiltar finns utsatta. Se även nödutgång.

Catering
”Fika” till era möten kan ni beställa i samband med bokningen.

Container
För avfall finns på gården. Ett litet sopkärl finns vid dörren till garaget.

Datorrum
Datorrum finns med sex datorer, bokning genom receptionen.

Epost
Receptionen husknuten@telia.com

Fakturor
Betalningsperioden är 30 dagar netto.

Fastighetsägare
Crendo

Felanmälan
Vardagar kl 08-12 och 13-16 tel. 035-152430.
Övrig tid till Securitas tel. 035-121621

Första hjälpen
Ett skåp med första-hjälpen-material finns vid handikapptoaletten i 10:an.
Defibrillator (hjärtstartare) finns utanför receptionen.

Handikappanpassning
Ledstråk vid receptionen.
I storstugan finns en fast hörslinga och högtalare.
Handikapptoaletter finns.
Delvis handikappanpassat kök.
Dörröppnare i alla ytterdörrar.
Handikapparkering finns på Nässjögatan och på gården.
Alla skyltar har taktila bokstäver, även punktskrift.
Doft- och djurfri miljö.

Hjälpmedelsutställning
Region Halland har en utställning av hjälpmedel i entrén. Bokning av guide besök kan göras i receptionen.

Hjärtstartare
Utanför receptionen finns en Hjärtstartare.

Hundar
En särskild ingång finns från garaget direkt till SRF:s lokal avsedd för ledarhund.

Kansli och kontor
Se förteckning över handikappföreningar.

Levande Ljus
Har ni använt levande ljus eller värmeljus, kontrollera att allt är släckt innan ni lämnar lokalen.

Låsning
Ytterdörrarna låses vardagar klockan 20.00. Helgdagar är de alltid låsta.

Nycklar
Nycklar till konferensdelen 10:an hämtas efter överenskommelse med receptionen och återlämnas i receptionen. Använder ni uppställningsnyckeln, glöm inte att återlåsa.

Nödutgång
Nödutgångar är markerade med gällande skyltar. Återsamlingsplatser finns markerade.

Medlemskap
De föreningar som hyr en kanslilokal eller ett skåp, är medlemmar i Föreningshuset Husknuten.

Personalkök
På 5-an finns ett kök för personalen, som kan utnyttjas till sammanträden på kvällar.

Reception
Receptionen är bemannad måndag till torsdag kl 09-16, fredag 09-13.
Telefon 035-15 22 71 eller 035-152272 (säkrast kl 10-11) Vi kan hjälpa er med:
Lokalbokning
Cateringbeställning
Kopiering
Laminering
Försäljning av kontorsmaterial och batterier till hörapparater.

Rökning
I hela Husknuten är rökning förbjuden, även framför entréerna.

Städning
De allmänna lokalerna, studierum, kök, korridorer och toaletter städas av Husknuten. Kanslilokalerna städar respektive förening.
Lämna den lokal du lånar så som du vill finna den.

Upphittade föremål
De saker som upphittats i de allmänna lokalerna inlämnas till receptionen och återfås mot beskrivning.

Utrymning
Vid en utrymning av lokalerna gäller återsamling vid parkeringsgaraget på gården. Se även nödutgång.

Växter
I våra gemensamma lokaler är endast konstgjorda växter tillåtna av hänsyn till personer med allergi.

Vädring
Om du öppnar ett fönster för vädring, kontrollera att det är stängt när du lämnar lokalen.

Öppettider
Reception måndag till torsdag kl 09-16, fredag 09-13. I övrigt se förteckning över handikappföreningar. Telefonkontakt säkrast kl 10-11.